Rekordmange bestiller ny bortedrakt

Rekordmange har forhåndsbestilt Liverpools nye bortedrakt. Gerrard ser frem til kveldens minnekamp. Lucas synes det er inspirerende å spille sammen med Gerrard.

Liverpool FC har aldri opplevd maken til interesse for en bortedrakt, etter at man i går åpnet for forhåndsbestillinger av den nye sorte drakten som skal brukes i 2009/10-sesongen. Man har registrert nesten 200% flere forhåndsbestillinger enn ved tilsvarende draktslipp i fjor. Svært mange ønsker sitt eget navn og nummer på drakta. Kun drakter med Gerrard og Torres selger bedre. Dette melder Liverpoolfc.tv.

Stor uke for Gerrard
Først ble Steven Gerrard kåret til "Footballer of the Year" 2009, og i kveld får Liverpool-kapteinen være æresgjest når barndomshelten Kenny Dalglish trommer sammen til Hillsborough Memorial Game på Anfield. Som æresgjest skal Gerrard håndhilse på begge lagene før Liverpool Legends møter All Stars om en times tid.

- Jeg fikk to inngående samtaler rett etter hverandre, så det var en fin halvtime for meg. Først ringte Kenny og spurte om jeg ville være æresgjest, noe som var en av de beste oppringningene jeg har fått noen gang. Når en barndomshelt spør deg om å være æresgjest, er det veldig smigrende. Deretter fikk jeg beskjed om at jeg hadde blitt kåret til "Footballer of the Year", noe som var meget flott.

- At jeg får være æresgjest på Anfield i kveld er prikken over i'en for et par flotte dager for meg. Jeg er sikker på at det blir en flott hyllest av de 96 Liverpool-supporterne som omkom på Hillsborough for 20 år siden, og det er også en fin mulighet til å hjelpe Marina Dalglish sin gode sak.

Lucas blir inspirert av Gerrard
Lucas Leiva mener at Steven Gerrard er en stor inspirasjonskilde for alle i Liverpool FC. Brasilianeren mener at utmerkelsen "Footballer of the Year" så absolutt er fortjent.

- Det var ingen stor overraskelse at han fikk denne prisen, for han har vært enestående hele sesongen. Vi vet hvor viktig han er for dette laget og for klubben. For meg fremsår Steven som en av de beste spillerne i verden. Jeg kommer bare på to-tre spillere som er på samme nivå som han, og han fortjener all den heder han kan få, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har vært i Liverpool i to år nå, og har lært mye fra Stevie. Jeg ser ham på trening hver dag, og da viser han hvilken klassespiller han er. Han gir 100% på hver treningsøkt, og jeg lærer nye ting av ham hver dag.

Lucas var innom akademiet sammen med Rafael Benitez i går, blant annet for å hilse på en gruppe supportere som hadde vunnet en trening ved akademiet.

- Det er alltid hyggelig å møte fansen. The Kop er mer enn den 12. mann, og noen ganger føles det som de er et ekstra lag som spiller sammen med deg. De synger og støtter spillerne. De gir oss selvtillit, og vi prøver å vinne alle våre kamper for dem.

- Vi vet at Liverpool er en stor klubb, men enestående supportere. Vi ønsker å jobbe så hardt vi kan for å vinne titler for disse supporterne. Jeg kom til Liverpool for å vinne ting. Vi har fortsatt sjansen i ligaen, men vinner vi ikke i år håper jeg vi kan gjøre det enda bedre neste år, avslutter Lucas.