Reservelaget møter Manchester United

John McMahon håper at hans mannskap kan gjøre som førstelaget, nemlig slå United når klubbene møtes i Lancashire Senior Cup i kveld. Ros til Kelly. Storseier for Coady og Robinson. Tap for Pölöskei.

Liverpools reservelag har vunnet fem kamper på rad, og selvtilliten bør være stor før møtet med Manchester United i Lancashire Senior Cup.
- Det ville vært hyggelig å tro at vi kan ta etter dem, ettersom førstelaget var fantastisk på søndag, uttaler John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Når førstelaget gjør det bra, gir det hele klubben et løft. Det å spille for førstelaget er hva det handler om for disse unge spillerne.

McMahons mannskap beseiret United 1-0 i Premier Reserve League North på Prenton Park i september.  David N'Gog scoret kampens eneste mål.

- Det var en tøff kamp, spesielt da Damien Plessis ble utvist. Vi jobbet virkelig hardt for de tre poengene. Det viste viljestyrken og samholdet til guttene. De viste virkelig styrke og lyst til å vinne, noe som alltid er tilfredstillende for en trener.

I reservelagsligaen ligger Manchester United foran Liverpool kun på bedre målforskjell, og det står mye prestisje på spill i kveld.
- Det vil være to lag som står overfor hverandre igjen. Vi har begge gode spillere, så det har alle ingredienser for en god kamp.

- Terminlisten i ligaen disse dagene er slik at det ikke er mange kamper for oss per sesong. Det er bra for oss å spille Lancashire Senior Cup. Det er et konkurransedyktig nivå, og vi trenger flere kamper.

- Vi har gjort det bra så langt. Noen ganger kan resultatene gi et bilde av hva vi er ute etter. Jeg og resten av staben ønsker å se utvikling, ambisjon og forbedring fra spillerne. Det gir oss mer tilfredsstillelse enn å vinne kamper.

- Det er hyggelig å vinne kamper, ikke misforstå, men til syvende og sist handler det om utvikling og fremgang for disse guttene.

McMahon benytter også anledningen til å rose Martin Kelly som spilte fra start for første gang i Champions League-kampen mot Lyon.
- Jeg synes Martin gjorde det veldig bra. Uheldigvis pådro han seg en liten skade i kampen, men han kan være fornøyd med sitt totale bidrag og sin prestasjon.

Dani Pacjeco er uaktuell til kveldens kamp, som har avspark klokken 20.00 på Moss Lane  i Altrincham, fordi han er opptatt med forberedelser til EM-kvalifisering for Spania U19.

Det blir ingen tv-bilder på LFC TV i dag, men Viasat Fotball (sending fra MUTV) viser oppgjøret direkte. Vi kommer også til å følge de viktigste hendelsene her på Liverpool.no.

Tap for Pölöskei
Innlånte Zsolt Pölöskei ble byttet inn i pausen da Ungarn U19 tapte 1-2 mot Russland U19 i den siste EM-kvalifiseringskampen på hjemmebane. Ungarn hadde allerede sikret avansement til eliterunden før kampen.

Storseier for Coady og Robinson
England U17 vant 4-0 mot Aserbajdsjan U17 i den andre av tre EM-kvalifiseringskamper i Baku. Conor Coady spilte samtlige minutter, mens Jack Robinson kom inn ved sidebyttet. England er sikret plass i eliterunden før den avsluttede kampen mot Serbia på lørdag.