Reservelaget spiller om 5.plassen

Tap og uavgjort i de to siste gruppespillkampene i Internationaal Cor Groenewegen Toernooi i Nederland fører til at Liverpools reservelag møter Vitesse i kamp om femteplassen nå klokken 15.00.

Liverpools reservelag lå på 2.plass i gruppe B i Internationaal Cor Groenewegen Toernooi i Nederland etter lørdagens kamper. I de to siste gruppespillkampene i dag, gikk det ikke like bra. Først tapte de røde 2-0 for FC Utrecht, før man til slutt spilte 1-1 mot FC Twente/Heracles.

I kampen mot Utrecht var det nederlenderne som kontrollerte hendelsene fra A til Å, selv om Liverpool angrep hardest i startfasen av kampen. Kenneth Mensah gjorde begge Utrechts mål, og hadde det ikke vært Dean Bouzanis kunne Mensah fort hatt hat-trick.

I kampen mot FC Twente/Heracles leverte både nederlenderne og de røde godt spill, og bidro til en flott kamp. At det til slutt ble uavgjort må sies å være et rettferdig resultat, da begge lag hadde sine gode perioder. Theo Vogelsang ga hollenderne en tidlig ledelse, mens Liverpool dominerte resten av første omgang, og kom nærmest scoring på distanseskudd fra Daniel Pacheco og Emmanuel Mendy. Nathan Eccleston gikk også på et flott raid der han lurte av tre mann før han avsluttet like utenfor. De røde hadde således fortjent utelling før pause. I andre omgang kom Twente/Heracles bedre med i spillet, men Liverpool skapte fortsatt en del farlige angrep. Åtte minutter før full tid utlignet Liverpool, etter et selvmål av en av hollenderens spillere.

Liverpool ble dermed nummer tre i sin gruppe, og møter nå Vitesse/AGOVV i kamp om 5.plassen klokken 15.00.