Reservelaget til Prenton Park

Liverpools reservelag skal spille hjemmekampene sine på Prenton Park, Tranmere Rovers' hjemmebane, i 2009/10-sesongen. Det betyr gjensyn med gamle tomter for John McMahon.

Liverpools reservelag skal neste sesong spille sine hjemmekamper på Tranmere Rovers hjemmebane, Prenton Park. Banen ligger på den andre siden av elven Mersey, i kort avstand fra Liverpool sentrum. De to seneste sesongene har reservene hatt tilholdsted i Warrington.

Den nyansatte reservelagsmanageren John McMahon var åtte år som trener i Rovers før han begynte i Shrewsbury Town.
- Jeg er glad vi har vært i stand til å komme til denne ordningen med Tranmere Rovers, uttaler John McMahon til liverpoolfc.tv.

- Jeg tilbrakte åtte veldig hyggelige år i Tranmere. Det er en stor klubb med gode fasiliteter. Jeg håper vi får se noen gode resultater for Liverpools reservelag.

Også på Prenton Park er man tilfreds med å huse John McMahons mannskap for 2009/10.
- Vi er glade for å kunne være verter for hjemmkampene til Liverpools reservelag for neste sesong, og vi ser frem til å ønske dem velkommen til Prenton Park, sier Tranmeres daglige leder Mick Horton.

- Det vil bli en god mulighet for alle Wirral-baserte Liverpool-supportere til å komme til Prenton Park og se noen av sine talentfulle unggutter i aksjon.