Reservene møter Burnley

John McMahon er fornøyd med reservelagets progresjon. Trekker frem David Amoo. Mot Burnley i kveld mangler flere spillere. Plessis suspendert. Dani Pacheco tilbake.

Liverpool møter i kveld Burnley i Premier Reserve League North hjemme på Prenton Park. Reservelagets hovedtrener John McMahon er fornøyd med lagets fremgang denne sesongen. De røde har scoret åtte mål på fire kamper, og ligger 2.plass på tabellen før denne ukens kamper. Sist ble Manchester City beseiret 2-0 på City of Manchester Stadium.
- Vi spilte veldig bra mot Manchester City. Det var fantastisk for guttene å spille på City of Manchester Stadium, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid fint for oss å spille på et slikt stadion, og spillerne nøt selvsagt det.

- Vi er fornøyd med måten vi har startet sesongen, men spesielt med utførelsen og måten vi angriper kampene. Hvis vi kan fortsette slik, så vil vi kunne plukke opp gode resultater og få gode forestillinger på veien, og det er noe vi ønsker.

McMahon er meget godt fornøyd med noen av spillernes form, spesielt David Amoo som hadde målgivende pasning til David Ngogs ledermål på City of Manchester Stadium.
- vi har noen gode unge spillere med stort potensial her. Vi er alltid ute etter at Amoo utfordrer backen og får lagt inn gode innlegg inn i feltet. Han er et ungt talent som gjør det bra.

- Vi liker å tro at han har noe å tilby. Han har gode egenskaper. Vi jobber med ham. Det handler ikke bare om å gi David støtte i løpet av kampen, det er hva David gjør når han får ballen.

- Han er en sterk gutt og en god atlet. Han la inn et godt innlegg til David Ngogs mål. Det var fint å se ham score igjen. Det var bra for selvtilliten hans. Hvis han fortsetter å score mål, så kan bare klubben dra nytte av det.

- Jeg var også fornøyd med å se Steven Irwin score mot City. Hans holdning og arbeidsinnsats er alltid god, han fortjente det.

McMahon håper at laget fortsetter den flotte utviklingen mot Burnley. Lancashire-klubben har vunnet to av de tre kampene i reserveligaen.
- Jeg så Burnley mot Everton da de brukte et veldig ungt lag. Det vil bli en tøff kamp. Jeg forventer at vi møter et sterkt Burnley-lag.

- Det er alltid en stor kamp når noen møter Liverpool. Det er som en cupfinale. Det er fint for oss fordi vi vet Burnley vil gi oss en god kamp. Forhåpentligvis vil den bli spilt i et godt tempo.

Reservelaget må klare seg uten flere spillere. Damien Plessis er suspendert. Peter Gulacsi (Ungarn U20), Chris Mavinga (Frankrike U19), Victor Palsson (Island U19), Alexander Kacaniklic (Sverige U19), Christopher Buchtmann (Tysland U18) er alle på landslagsoppdrag. Og David Ngog er tatt ut på Frankrike U21 og Agger for Danmarks A-landslag. Daniel Pacheco er derimot tilbake fra skade. Zsolt Pölöskei fikk sin første Liverpool-opptreden mot City etter 15 måneder på sidelinjen.
- Jeg var virkelig fornøyd på Zsolts vegne ettersom han har vært fantastisk på trening. Han har store egenskaper og hans holdning har vært førsteklasses.

- Han er en smart sentral midtbanespiller med god teknikk. Han har god årvåkenhet og en pasningsrekkevidde, både kort og langt.

- Forhåpentligvis kan han legge skadeproblemene bak seg og gi et positivt bidrag til laget denne sesongen.

Kampen på Prenton Park begynner klokken 20.00 norsk tid, og sendes direkte på LFC TV. Vi oppdaterer hendelsesforløpet også direkte her på Liverpool.no.