Reservene tapte mot Columbus Crew

Liverpools reservelag tapte i dag 0-2 mot MLS-mesterne Columbus Crew i en treningskamp på The Academy i Kirkby. Juniorene Andre Wisdom og David Amoo fikk spilletid.

Gary Abletts menn ble et nummer for små for Columbus Crew på The Academy i Kirkby, hvor de amerikanske MLS-mesterne virkelig vartet opp med en imponerende andre omgang. Nettkjenninger fra Alejandro Moreno og Guillermo Barros Schelotto etter pause skilte lagene.

Det amerikanske topplaget ledes av den tidligere Everton-spilleren Robert Warzycha, og de kom fra en 5-1-seier mot Evertons nest beste på søndag.

Robbie Rogers kunne gitt Columbus Crew ledelsen mot Liverpool allerede etter 60 sekunder, men Dean Bouzanis var fint nede på skuddet. Deretter stoppet Martin Kelly et frispark fra Scheletto ved bortre stolpe.

Etter 25 minutter skjøt Victor Palsson utenfor fra langt hold, før Eddie Gaven var centimetre fra å gi bortelaget ledelsen med en avslutning som gikk utenfor nærmeste stolpe.

Schelotto skjøt like utenfor igjen litt senere. Da etter flott forarbeid av Moreno.

Gaven kom så forbi Steven Irwin. Innlegget havnet hos nevnte Moreno, men skuddet gikk over under press fra Kelly.

Liverpool sløste vekk sin beste mulighet i første omgang minuttet før pause. Jay Spearing løp igjennom amerikanerness forsvar. Hans avslutning ble flott reddet av keeper. Spearing plukket selv opp returen, sendte ballen tilbake til Andras Simon, men ungarerens svake forsøk ble stoppet på målstreken.

Fem minutter etter sidebyttet tok MLS-mesterne ledelsen. Et flott angrep på venstre side endte med et innlegg til Schelotto på kanten av 16-meteren. Argentinerens lave skudd ble reddet av Bouzanis, men Moreno kunne enkelt sette returen i mål.

Moreno burde doblet ledelsen to minutter senere, men skuddet gikk rett på Bouzanis.

Liverpool slet med å skape muligheter, og 0-2 var et faktum i det 65.minutt. Gaven lurte vekk to røde forsvarere før han spilte videre til Schelotto. Sistnevnte feilet ikke. Skuddet gikk opp i bortre kryss.

Kampen så ut til å være over, men hjemmelaget hevet seg. Dani Pacheco hadde to gode muligheter. Det ene avslutningen gikk i stolpen og på et frispark måtte keeper bokse.

Liverpoolfc.tv kåret Dean Bouzanis (bildet) til Liverpools beste. Australieren holdt sifrene nede med flere gode redninger.

De røde benyttet 16 spillere i kampen. Blant annet fikk juniorene Andre Wisdom og David Amoo spilletid.

Liverpools reservelag: Dean Bouzanis, Martin Kelly (Ronald Huth 46), Mikel San Jose, Steven Irwin, Emmanuel Mendy (Andre Wisdom 75), Gerardo Bruna (Vincent Weijl 12), Damien Plessis (David Amoo 56) , Jay Spearing, Victor Palsson, Dani Pacheco, Andras Simon (Vitor Flora 46).

Kilde: liverpoolfc.tv