Rettigheter til PL bekreftet solgt

Det er imidlertid fortsatt usikkerhet hvor Premier League blir sendt på norske fjernsynsskjermer de neste tre årene. Arabere linket som mulige investorer i LFC.

Uvitenhet i Canal+
- Jeg aner ikke, jeg fikk bare en sms nettopp hvor det stod at rettighetene var solgt, sier Dag Solheim i Canal+ til Dagbladet.

Svaret kom etter at Phil Lines har bekreftet overfor Kampanje at de nordiske TV-rettighetene for Premier League nå er solgt.

- Vi har avsluttet vårt salg av rettighetene i den skandinaviske regionen, sier Lines som er Premier Leagues direktør for medieaktiviteter og internasjonal kringkasting.

Det er fortsatt ikke offisielt bekreftet hvem som fikk håndslaget, men ifølge kampanje.com er det Medge Consulting som har vunnet drakampen.

Rettighetene for å sende kamper live fra balløye til TV, internett og mobil skal ha kostet 1,2 milliarder kroner, for de tre neste sesongene. Hvordan Medge Consulting vil gjøre dette er usikkert, men det blir spekulert i at de vil enten etablere nye fjernsynskanaler eller splitte rettighetene mellom eksisterende kanaler.

Sjeik linkes til Liverpool
Ifølge arabianbusiness.com skal medlemmer av familien som styrer emiratet Ras Al Khaimah ha søkt samtaler om mulig investeringer i Liverpool FC. Dette altså samtidig med at det i dag har vært artikler som hevder at George Gillett og Tom Hicks nå nærmer seg et salg av aksjer totalt verdt £124M.