Ribbeinsskade for Martin

David Martin måtte forlate banen etter 59 minutter av dagens kamp mellom Leicester og Swindon. Det var en smell i ribbeina som førte til at den utlånte sisteskansen ikke kunne fullføre matchen.

Leicester måtte erstatte David Martin med unge Carl Pentney i dagens 1-1 kamp mot Swindon, etter at den utlånte Liverpool-keeperen fikk seg en kraftig smell i ribbeina.

- David Martin har smerter i ribbeina, så vi får bare vente og se hvor alvorlig skaden er, uttalte Leicester-manager Nigel Pearson til "revenes" offisielle nettside etter kampslutt.

Det er med andre ord uvisst om Martin nå må belage seg på et ufrivillig opphold fra fotballen. Dersom det skulle dreie seg om en brist eller ribbeinsbrudd vil det utvilsomt gå en stund før målvakten er tilbake mellom stengene. Dersom røntgenundersøkelser skulle konstatere at dette er unngått, kan imidlertid 23-åringen være tilbake i spill igjen i løpet av kort tid.

Innhopp for Leto
Den utlånte Liverpool-vingen Sebastian Leto entret banen etter 63 minutter, på stillingen 1-0 til Olympiakos, da Letos lag slo Aris Salonika 2-1 i en kamp i den greske toppserien i kveld. Leto erstattet kampens første målscorer, Predrag Djordjevic. Olympiakos økte til 2-0 drøye ti minutter etter Letos innhopp, mens gjestene fikk et trøstemål i form av et selvmål på overtid. Olympiakos er dermed suverene serieledere i Hellas. Det er hele 12 poeng ned til Panathinaikos på andreplass etter 21 serierunder.