Riera bekrefter Milans Agger-interesse

Albert Riera bekrefter i et intervju med spanske AS at AC Milan viser interesse for Daniel Agger. Vingen gir også sin støtte til Steven Gerrard etter episoden i Southport.

I et intervju med AS kommenterer Albert Riera både voldstiltalen mot Steven Gerrard, sin beundring for Liverpools stoppere og at AC Milan ønsker Daniel Agger.

- Steven er en rolig gutt, nesten sjenert, og i alle fall ikke voldelig. Det har vel kommet frem at denne supporteren (av Man Utd, red anm) er hans rake motsetning, er hva vingen har å si når han blir bedt om å kommentere voldstiltalen.

Ellers trekker Riera frem Martin Skrtel som Liverpools beste midtstopper, men han verdsetter også Sami Hyypiäs rutine og innsatsvilje, og skryter av Daniel Agger og Jamie Carragher.

- Våre midtstoppere er de som har overrasket meg mest. De er alle veldig gode spillere. Unge Skrtel imponerer meg mest. Det er som om han har spilt for Liverpool hele livet. Hyypiä har spilt 700 kamper og har nådd toppnivå både når det gjelder fotballferdigheter og innsatsvilje. AC Milan ønsker seg Daniel Agger. Hans kontrakt går ut i juni neste år. Carragher er en defensiv utgave av Gerrard, en rød tvers igjennom. Begge kom til klubben som guttunger, og representerer klubbens sjel. Dette er fire utrolige midtstoppere. Og bak seg har de Pepe Reina.