Riera beroliger fansen

Albert Riera mener at supporterne ikke må legge for mye i 0-3-tapet mot Espanyol. Under pre-season handler det om å komme i kampform. Reservelaget møter Bristol Rovers.

Liverpool tapte hele 0-3 mot Espanyol på Estadio Cornellà-El Prat. Scoringer fra Luis Garcia og Ben Sahar (2) sørget for at de røde gikk på sitt andre nederlag under pre-season. Albert Riera mener at resultatene ikke er så viktige på denne tiden av året.
- Jeg synes denne type kamp handler om å bli klar til sesongstart, sier Riera til Liverpoolfc.tv.

- Det var en fantatsisk kamp for dem. De spilte bedre enn oss. De har trent i cirka ti dager mer enn oss. Jeg synes dere så det tydeligg. Når man er i pre-season, så er 10 dager mye.

- Noen av oss kom tilbake fra landslagene våre litt senere, og har bare hatt ti eller tolv dager med trening. Vi har behov for litt mer trening før sesongstart, men vi skal bli klare.

- Selvsagt er det skuffende at vi tapte. Selv om det bare er en vennskapskamp, ønsker man alltid å vinne. Men som jeg sa, det handler om å bli klar til den første kampen.

Albert Riera var tre år i Espanyol før han kom til Liverpool i august i fjor. Kantspilleren ble møtt med pipekosert da han entret banen som innbytter i 2.omgang.
- Jeg tilbrakte tre veldig gode år i Espanyol, men selvsagt ønsker fansen at spillerne bli værende i klubben deres. De er ikke glade når de drar, forklarer Riera.

- Men nå spiller jeg for Liverpool. Jeg er veldig lykkelig her, og fansen støtter meg. Det er det viktigste.

Reservelaget møter Bristol Rovers
Et Liverpool XI møter Bristol Rovers på Memorial Stadium klokken 20.30 norsk tid i kveld. Reservelagsmanager John McMahon tar med seg sine spillere til møtet med League One-klubben.