Riera regner med en måned på sidelinjen

Albert Riera bekrefter at han har slått opp igjen sin hamstringskade. Spanjolen tror det vil gå en måned før han er tilbake på banen. Han tror spillerne mangler selvtillit etter svake resultater.

- Det er den samme skaden som jeg slet med tidligere. Det føles akkurat på samme måten. Vi får se hva en scan vil vise, men som sist regner jeg med et opphold på 3-4 uker. Det er ikke bra å slå opp igjen en skade man har hatt tidligere, så kanskje kan det bety at det går enda litt lenger tid også, siteres Riera i The Guardian.

- Det er veldig frustrerende når du må forlate laget på grunn av en skade. Vi trenger alle spillerne friske og raske akkurat nå. Vi er inne i en vanskelig periode, men det er fortsatt mye igjen av ssongen og vi må ikke få panikk, legger han til.

- Nå må alle stå sammen, både på og utenfor banen. Vi må hjelpe hverandre og være sterke. Vårt problem kan være mentalt. Vi fremstår som uryddige for tiden. Vi er ikke vant til å være i en situasjon som denne. Mot Birmingham virket det faktisk som vi prøvde å gjøre alt mulig på en gang. Vi spilte i bredden, og mellom lagdelene. Vi prøvde å gå fremover hele tiden, og lå til tider tilbake kun med to midtstoppere i forsvar. Sidebackene var med i angrep.

- Vi gjorde alt vi kunne for å vinne kampen, men Birmingham scoret etter et frispark og på et langskudd. Det var uflaks, for vi hadde mange sjanser til å avgjøre kampen før de scoret.

- Vi forsøker å spille som vanlig, men vi ser det ikke fungerer. Vi har ballen mye, mange sjanser, og vi prøver alt vi kan for å vinne. Vi slipper inn for mange mål på frispark i mot. Det er åpenbart at vi burde ha vunnet denne kampen. Men denne sesongen har vi virkelig uflaks. Men det er ikke kun snakk om uhell. Det ligger mentalt også. Vi prøver å få endret på det, men det har ikke fungert så langt. Vi må ikke få panikk. Nå har vi to uker til neste kamp, og vi må fremstå som sterkere når den tid kommer.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.