Riera skylder på Confederations Cup

Albert Riera tror Confederations Cup og en amputert pre-season for de spanske landslagsspillerne er grunnen til de rødes svake sesonginnledning.

Liverpool hadde hele fem spillere med for Spania i sommerens Confiderations Cup. Dermed måtte spillerne bevilges ekstra ferie, og kom ikke tilbake på treningsfeltet med resten av troppen tidlig nok til at de tre som nå er igjen i klubben var helt i toppform fysisk når serien ble sparket i gang mot Tottenham. Spesielt Albert Riera har virket preget av dette, og virker sjelden opplagt nok til å holde ut en hel kamp. Han tror sommerens turnering er grunnen til det.

- Pre-season var tøft, og noen ganger kan det skje at du ikke starter sesongen i toppform fysisk. Kanskje det var det som skjedde med oss i Liverpool i år, sier Riera til The People.

- Nå har ting bedret seg, og vi har mer selvtillit nå. Det kan ha vært på grunn av Confederations Cup, eller fordi at vi måtte jobbe så hardt på treningsfeltet at vi ikke var i tipp topp stand og følte oss 100 prosent klare til de første ligakampene. Det viktigste er det som skjer nå, og vi føler oss sikre på at ting vil bli som i fjorårssesongen. Vi vet at vi helt klart har det som skal til for å vinne ligaen, og fansen har tro på oss. Vi ønsker å kjempe om alle trofeene, ikke bare Premier League. Vi ønsker å vinne alt, avslutter kantspilleren.