Riera trolig tilbake

Albert Riera har hatt lite treningsgrunnlag, men får kanskje muligheten mot Stoke. Benayoun er også en kandidat til en startplass. Israeleren gjorde et godt inntrykk som innbytter mot Spurs.

Albert Riera var utelatt fra søndagens 1-2-tap mot Tottenham, men forventes å være tilbake i troppen til kveldens kamp mot Stoke. Også Yossi Benayoun kan være aktuell for en startplass etter å ha gjort et godt inntrykk som innbytter på White Hart Lane.
- Riera har bare trent i 15 dager under pre-season. Vi hadde Yossi og Ryan Babel som andre alternativer, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Men Riera har fortsatt å trene med laget. Nå vil han kanskje få en mulighet.

- Jeg visste at Yossi hadde et problem med ribbeina, så jeg ønsket å gi en mulighet til Ryan på søndag.

- Yossi har vist at han er virkelig god når han kommer inn fra benken, men han har også gjort det veldig bra når han har startet, så vi får se.

Jamie Carragher spilte hele kampen mot Tottenham selv om han trengte 15 sting i hodet. Tony Barrett i The Times tror at Martin Skrtel kommer til å spille mot Stoke til tross for en såkalt "hairline fracture" i kjeven. Liverpools ledelse er klar over at det er en risiko å benytte en spiller med en slik skade. Dersom Skrtel ikke spiller, antar Liverpool Echo at Daniel Ayala får debutere fra start i en obligatorisk Liverpool-kamp.