Riera vil ha hjertesjekk

Albert Riera ønsker at fotballspillere må gjennomgå obligatoriske hjerteundersøkelser etter dødsfallet til hans tidligere lagkamerat Dani Jarque. Liverpool FC med nytt VIP-tilbud.

Espanyols kaptein Dani Jarque fikk hjertestopp og døde i helgen. Hendelsen kommer bare to år etter at Sevillas midtbanespiller Antonio Puerta kollapset og døde av hjertefeil under en kamp. Real Madrids midtbanespiller Ruben de la Red kollapset også under en kamp i fjor grunnet et hjerteproblem, men kom til hektene igjen på sykehuset.

- Disse tragiske hendelsene påvirker selvsagt oss spillere. Det blir sagt at det ikke er mulig å forutse at sånt skjer, da det som oftest skjer uten noe som helst forvarsel. Men dette er et problem man må begynne å ta på alvor, uttaler Riera til spansk presse i forbindelse med forberedelsene til onsdagens landskamp mot Makedonia.

VIP-tilbud i Stanley Park
Liverpool FC frister sine supportere med et nytt VIP-tilbud foran den nye sesongen. I forbindelse med renoveringen av Stanley Park har nemlig Isla Gladstone Conservatory blitt pusset opp. Dette viktorianske praktbygget i parken like ved stadion skal nå huse deler av klubbens såkalte "hospitality-tilbud".

For priser fra £165-£185 alt etter hvilken type kamp det dreier seg om, kan man her nyte et treretters måltid, med kaffe og andre forfriskninger, i ro og mak før kampstart. På kjøpet får man dagens kampprogram og en kampbillett i Upper Anfield Road. Man får også mulighet til å møte og prate med en tidligere Liverpool-spiller.