Riises CL-gull kommet til rette

Champions League-medaljen som John Arne Riise ble frastjålet i juni er kommet til rette. En lettet Riise vil heretter oppbevare vinnermedaljen fra Istanbul-finalen i en bankboks.

- Jeg har fått alt tilbake. Alt var der, Champions League-medaljen og det andre. Nå er det lagt bort på et trygt sted, sier John Arne Riise til Dagbladet.

Medaljen ble stjålet i et innbrudd i loftsboden til leiligheten som Riise eier på Majorstua i Oslo for en snau måned siden, mens den tidligere Liverpool-backen spilte landskamp for Norge i Rotterdam. I tillegg til den gjeve Champions League-medaljen, fikk tyven eller tyvene med seg en FA-cupmedalje og flere drakter som han har spart på gjennom karrieren.

- Jeg vil ikke si noe om hvordan disse tingene kom til rette. Jeg er bare opptatt av at jeg har fått tilbake bevisene på det jeg har fått til i karrieren min, sier Riise, som forteller at det er et par dager siden gjenstandene dukket opp.

- Mange vil gjerne stille slike ting ut i huset sitt, men det vil alltid være en risiko når man gjør det. Nå har jeg lagt alt i en bankboks. Med tida har jeg likevel lyst til å ha det i huset og vise de fram.

- Jeg var langt nede da medaljene forsvant. Men nå driter jeg i det som har skjedd. Det er bare deilig å ha fått tingene tilbake. 10 kilo er borte fra skuldrene mine, det føles avslappende og godt, avslutter Riise.