Robben vil ha revansje

Arjen Robben ønsker å viske bort smertelige tap mot Liverpool, når han i helhvitt for Real Madrid snart møter de røde nok en gang i Champions League.

Robben har tidligere uttalt at han heller ville møte Manchester United enn Liverpool i 1/8 finalen av Mesterligaen, og det er kanskje ikke så rart etter at nederlenderen med Chelsea tapte to semifinaler mot elevene til Rafael Benitez. Etter å ha vært med på kampen hvor Luis Garcia fikk godkjent sitt tidlige seiersmål foran The Kop i 2005, misset vingen til og med straffe da Pepe Reina ble helten foran et fullsatt Anfield i 2007.

- Jeg ønsker å slå Liverpool siden jeg allerede har tapt to semifinaler mot dem, slår Arjen Robben fast overfor Radio Marca. - Reina reddet også et straffespark som jeg tok. Jeg vil gjerne ta et nytt et, og score.

- Liverpool er et meget sterkt lag. De har en trener som er meget god taktisk, og de vet hvordan de må spille i spesielle kamper.

- Det viktigste for oss er å score på Bernabeu. Vi må vinne med mer enn to mål siden returen på Anfield vil bli vanskelig.