Rødt og rekord for Hobbs

Jack Hobbs fikk rødt kort, men Leicester bare fortsetter å vinne. Andriy Voronin og Hertha Berlin ned fra tabelltoppen. Paul Anderson tilbake etter skade.

Ikke uvanlig ble det noe blandet drops for Liverpools mange utlånsspillere i lørdagens ligakamper. Mest i vinden var Jack Hobbs, som ble tildelt direkte rødt kort for en felling som sistemann. Med David Martin skadet reddet imidlertid en annen innlånt spiller, Mark Bunn, straffesparket og Leicester greide å holde på 1-0 ledelsen borte mot Bristol Rovers kampen ut. Det gjør at Leicester har spilt 20 kamper uten tap, som er klubbrekord. "Revene" leder nå League 1 med 12 poeng.

Ellers i League 1 spilte Peter Gulacsi og Godwin Antwi begge hele kampen for Hereford, da man tapte 1-0 etter en tidlig scoring hjemme mot tabellens treer Peterborough.

Jermaine Pennant spilte hele kampen da fire sene scoringer gjorde at Stoke v Portsmouth endte 2-2.

Paul Anderson var tilbake etter skade og spilte 81 minutter fra start da hans Nottingham Forest tapte 1-3 hjemme i lokaloppgjøret mot Derby. Ellers i The Championship kom Adam Hammill inn etter 67 minutter for Barnsley da man bare greide 0-0 hjemme mot bunnlaget Charlton.

Craig Lindfield spilte 87 minutter for Accrington da man spilte 0-0 mot gjestene fra Dagenham & Redbridge.

I Bundesliga mistet Hertha Berlin ledelsen da tre sene scoringer ga 2-1 tap borte mot Wolfsburg og Hoffenheim nå topper på målforskjell.