Roma uten Aquilani

Marca hevder at Liverpool har blitt enig med Roma om en pris for Alberto Aquilani, før laget reiser til Sveits uten den skadede midtbanespilleren. Viktig kamp for Nikolay Mihaylov.

£17M
Marca hevder at Liverpool vil betale 18 millioner euro, samt to millioner ekstra i klausuler, til Roma for Alberto Aquilani dersom Xabi Alonso blir solgt til Real Madrid. 20 millioner euro er £17M. Dette er ikke bekreftet av noen av klubbene og Liverpool tvert i mot avkreftet i helgen at en avtale var inngått.

Roma spiller på torsdag borte mot Gent i Europa League, hvor man i den første kampen på Olympiastadion slapp med skrekken da 0-1 ble snudd til 3-1. Aquilani trener seg opp etter en ankeloperasjon og er ikke en gang med i troppen som romerne har registrert for UEFA. Det har vært lite nytt om skaden og rekonvalesensen, men en har forventet at 25-åringen skal rekke den italienske ligastarten 22.august. Legesjekken kan dermed bli interessant dersom det viser seg at nr.8 hos Roma er spilleren Rafa Benitez vil gå for.


Mihaylov i CL
Nikolay Mahaylov, husker ham? Den bulgarske keeperen fikk aldri arbeidstillatelse hos Liverpool og er lånt ut til FC Twente fram til 2010.

Sønnen til legendariske Boris Mihaylov har stort sett vært reservekeeper for mannskapet hvor Steve McClaren nå er trener, men kom i søkelyset sist uke. I bortekampen mot Sporting måtte Nikolay gå mellom stengene etter bare 27 minutters spille da førstevalget Sander Boschker ble utvist etter felling som sistemann. Mihaylov reddet det påfølgende straffesparket, og holdt buret rent resten av kampen.

Med Boschker suspendert er det ventet at Liverpools utlånte står mellom stengene når man etter 0-0 i Portugal skal prøve å avansere fra 3.runde i Champions League kvalifiseringen i morgen på eget gress.