Rugby på Anfield?

Dersom England får rugby-VM i 2015 vil Anfield være en av arenaene hvor det skal spilles kamper. Jermaine Pennant usikker på fremtiden.

England søker om rugby-VM i 2015, og dersom engelskmennene får mesterskapet vil en rekke fotballarenaer som til vanlig ikke huser rugbysporten bli tatt i bruk. Alle detaljer i Englands VM-søknad blir offentliggjort senere i dag, men det har allerede blitt lekket at søknaden forutsetter bruk av både Wembley, Anfield, Old Trafford, Millennium Stadium og Emirates. Det melder BBC Sport.

Andre fotballarenaer som antas å bli brukt er St Mary's i Southampton, Elland Road i Leeds, Walkers Stadium i Leicester, Ricoh Arena i Coventry og St James' Park i Newcastle.

Dette betyr at det kan bli rugby på Anfield midt i fotballsesongen 2015/16, da gruppespillkampene er planlagt i tidsrommet 4-27.september.

Pennant usikker på fremtiden
Jermaine Pennant er som kjent utlånt fra Liverpool til Portsmouth ut sesongen. Pennants kontrakt med Anfield-klubben løper ut etter sesongslutt, og det er klart at høyrevingen ikke vil få noen ny kontrakt med de røde. Dermed er det høyst usikkert hvor Pennant spiller sin fotball neste sesong. Det eneste som er sikkert er at han forlater Liverpool uten at Anfield-klubben får tilbake en eneste penny av de £6.7M de betalte Birmingham for ham sommeren 2006.

- Jeg står uten kontrakt foran neste sesong, så jeg får se hva som skjer. Først må jeg konsentrere meg om å redde Portsmouth unna nedrykk. Etterpå får jeg ta en ferie, og så får vi se hva som skjer, sier høyreflanken til Sky Sports News.

- Det er en mulighet for at jeg blir værende i Portsmouth. Jeg har trivdes her. Jeg har hatt en veldig tøff sesong. Når det gjelder neste sesong, så er jeg klar for å lytte til tilbud og snakke med folk, avslutter han.