Salg av Montreal Canadiens godkjent

NHL har godkjent George Gilletts salg av Montreal Canadiens. Amerikaneren mottar $550 millioner. Usikkert om han skal bruke noe av pengene på å investere i LFC. Echo med trykksak om Shankly.

George Gillett kommer til å motta 575 millioner dollar etter at NHL har godkjent salget av Montreal Canadiens, skriver nyhetsbyrået AP.  

Avtalen gir stor fortjeneste. Gillett kjøpte sin andel i ishockeyklubben for 275 millioner dollar i 2001. Budgivning er årsaken til at prisen har blitt drevet opp. Molson-familien fikk tilslaget i kamp med flere andre.

Geoff Molson og brødrene Andrew og Justin får nå full kontroll etter kjøpet av Gilletts andel på 80,1%. De eier også de resterende 19,9% av NHL-klubben.

Om Gillett kommer til å investere noe av pengene i Liverpool FC, gjenstår å se. Medeier Tom Hicks har allerede uttalt at et salg av en av hans sportsfranchiser, baseballklubben Texas Rangers, ikke vil påvirke hans handlemåte i Liverpool.

Echo med trykksak om Shankly
I forbindelse med at det er 50 år siden Bill Shankly ble ansatt i Liverpool FC utgir Liverpool Echo trykksaken "Fifty Years of Shankly". Den koster £3,99 pluss porto, og kan bestilles på merseyshop.com.