Sami vil rette feila fra i går

Sami Hyypiä håper å korrigere det som Liverpool gjorde feil på mandag, og danke Everton ut av FA-cupen. Seier for Flynn. Nattens U20-resultater. Hillsborough-logo mot Blackburn?

Sami Hyypiä tror at naboen Everton kan beseires på andre forsøk, når lagene møtes til dyst igjen på søndag. Finnen var like frustrert over poengdeling mot de blå mandag kveld som alle andre røde, og er derfor oppsatt på å ta revansje ved å nå FA-cupens 5.runde.

- Forhåpentligvis klarer vi å styre begivenhetene i helgen, levere bedre pasningsspill og skape flere sjanser, sier midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Vi var skuffet over å slippe inn et sent mål i mandagens kamp mot dem, og det var mange skuffede fjes i garderoben etter kampen. Det var et typisk lokalderby med mange dueller og feilpasninger. Jeg håper vi kan prestere bedre på søndag, legger han til.

- Jeg tror Everton vil spille på samme måte som de gjorde på mandag. De vil jobbe ekstremt hardt, prøve å nekte oss rom, og de vil være farlige på dødballer. Vi var skuffet over hvor mange dødballer vi forærte dem i farlige områder mandag kveld. Vi laget for mange frispark, og det kostet oss dyrt til slutt.

Finnen håper at Liverpools brede tropp skal svinge cupbataljen i de rødes favør.

- Det er mange dager mellom de to kampene, slik at spillerne kan komme til hektene igjen, men ser man på de to lags tropper har vi kanskje flere muligheter. Everton sliter med mange skader, og kan ikke forandre så mye på laget som vi har mulighet til. Vi får bare vente og se hva som skjer.

Hyypiä er også optimist med tanke på resten av sesongen, og synes ikke det er noe vits å dvele ved poengtapene som har vært.

- Jeg tror supporterne føler det samme som spillerne. Vi skriver slutten av januar og vi henger fortsatt med i tittelkampen. Det er ganske bra. Det er skuffende at vi ikke topper tabellen og har noen poengs forsprang, men det er likevel første gang på lenge at vi er i en så god posisjon på dette stadiet av sesongen. Jeg synes alle burde være fornøyde.

- Vi ser fremover, ikke bakover. Alt som betyr noe er hva vi gjør fra nå av. Det er mange kamper igjen å spille, og alt er fortsatt i våre egne hender. Dersom vi vinner alle våre kamper vil vi vinne ligaen.

- Det vil være plenty både med opp- og nedturer før sesongen er over, og vi er forberedt på alt. I fotball vet du aldri hva som er like om hjørnet. En dag føler du deg nedbrutt, den neste skinner solen igjen, avslutter midtstopperen.

Seier for Flynn
Utlånte Ryan Flynn ble byttet ut etter 77 minutter da Wrexham i går kveld slo Cambridge United 2-0 i et toppoppgjør i Nationwide Conference. Begge lagene er med og kjemper om play-off plassene i divisjonen, og ligger henholdvis på 6. (Cambridge) og 7.plass (Wrexham) på tabellen. Wrexham har imidlertid kamper til gode på de fleste andre lagene som kjemper om retten til å spille play-off.

Det sør-amerikanske U20-mesterskapet
I nattens kamper i det sør-amerikanske U20-mesterskapet i Venezuela vant Uruguay 3-2 over Chile, mens Brasil slo Bolivia 2-1. Dette var kamper i gruppe B, gruppen hvor Ronald Huth og Paraguay spiller.

Stillingen i gruppen er nå som følger:

Uruguay       2         2         0         0         2-2         6
Brasil           2         1         1         0         3-2         4
Paraguay      1         0         1         0         1-1         1
Chile            1         0         0         1         2-3         0
Bolivia          2         0         0         2         1-4         0

Huth & Co skal i aksjon igjen mot Uruguay natt til søndag.

Drakter uten reklame mot Blackburn?
Liverpool-supportere har startet en egen facebook-gruppe der formålet er å kontakte Liverpool FC og påvirke klubben til å spille uten Carlsberg på brystet mot Blackburn den 11.april. Gruppens siktemål er at spillerne i stedet skal spille med samme logo som AFC Liverpool nå har på sine drakter - tallet 96 med to evige flammer på hver sin side - for å hedre Hillsborough-ofrene. Tanken er at de røde kun skal spille med denne logoen i denne ene kampen, i forbindelse med at det den 15.april vil være tjue år siden tragedien i Sheffield fant sted.