Sami vurderte alternativer

Sami Hyypiä bekrefter at Sunderland og Newcastle ønsket å kjøpe ham i transfervinduet, men at Liverpool ikke ville selge og at han er glad for spill i CL.

- Drømmen lever videre
I en egen blogg skriver Sami Hyypiä at det var flere klubber som jaktet ham i januar, og at han ville ha vurdert andre muligheter dersom ikke Liverpool hadde gjort det klart at de ikke ønsket å selge ham. Den store finnen sier at han vil ta en ny vurdering av sitt neste skritt i karrieren når han er ferdig med sin 10. sesong i helrødt til sommeren. Nå ser han fram til å spille i Champions League og la drømmen leve videre om endelig et gull i Premier League.

- Liverpool gjorde det klart at de ikke ønsket å selge meg. Det er klubben som avgjør dette og et er ikke mye en spiller kan gjøre. Liverpool ønsket ikke å selge meg, selv om det kan være at jeg hadde vurdert en annen mulighet.

- Nå vil jeg tilbringe resten av sesongen i Liverpool. Dette er min 10. sesong og det er en stor prestasjon. Det er bare noen få spillere som tilbringer mesteparten av sin karriere i én klubb i disse dager. Det i en klubb hvor du hele tiden må kjempe for din plass hver uke, en kamp du vil lære å sette pris på etter du legger opp.

- Jeg vil vurdere mine muligheter igjen til sommeren, da min kontrakt med Liverpool løper ut. Dette vinduet viste at det er mange lag som er interessert i meg. Nå bekymrer jeg meg ikke om det, men vil konsentrere meg om å hjelpe mitt lag til å vinne trofeer, i den rollen manageren bestemmer enten det er på benken eller på banen.

- Det er fantastisk å være tilbake i troppen til Champions League. Den offisielle troppen ble sendt ut til UEFA sist søndag og som vanlig ventet Benitez med listen til siste minutt. Han fortalte meg på søndag at jeg kom med. Det er glimrende og jeg tror Liverpool kan gjøre det godt i Mesterligaen. Vi har også fortsatt mye å spille om i liga og FA-Cup. Seieren over Chelsea gjør at drømmen om endelig ligagull lever videre.