Samtaler med Agger - Voronin for dyr

Benítez nevner at de røde er i samtaler med Agger om en ny kontrakt. Spilleren ønsker å bli, og klubben vil beholde ham. Hertha har i øyeblikket ikke råd til Voronin. Juventus interessert i Leto.

Rafael Benítez gjentar at Liverpool FC er i samtaler med Daniel Agger om en kontraktsforlengelse. Midtstopperens nåværende avtale utløper sommeren 2010, men 24-åringen har uttrykt ønske å om fortsette karrieren på Anfield.
- Vi har hatt noen samtaler, og alt er veldig klart. Han ønsker å bli. Det er meldingen jeg har fått fra ham og hans agent. Vi ønsker å gi ham en kontrakt, sier Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

Voronin for dyr
Hertha Berlin kommer antagelig til å sende Andriy Voronin tilbake til Liverpool når utlånsavtalen går ut etter sesongslutt. Bundesliga-klubben ønsker å sikre seg ukraineren på permanent kontrakt, men har ikke de økonomiske midlene til å imøtekomme Liverpools prisforlangende på £4M.
- Som det ligger an nå, kommer Voronin til å forlate klubben, uttaler spillerens agent Andrei Golowasch ifølge Liverpool Daily Post.

Juventus følger Leto
Ifølge rapporter fra Italia følger Juventus utviklingen til Sebastian Leto. Argentineren er for tiden utlånt til Olympiacos.