San Jose tilbake til England i januar?

Mikel San Jose ønsker å avbryte låneavtalen med Athletic Bilbao. Daniel Pacheco i aksjon for Spania U19 i kveld. Hamburg-ving linkes.

Ifølge skysports.com kan Liverpools utlånte midtstopper Mikel San Jose komme til å returnere til England allerede under transfervinduet i januar. 20-åringen er i utgangspunktet utlånt til Athletic Bilbao for hele sesongen, men han har blitt frustrert over lite spilletid hos baskerne og ønsker seg nå tilbake til øyriket.

Sju minutter på førstelaget er alt San Jose har blitt til del under låneoppholdet i baskerland, og nå håper han at låneavtalen kan kanselleres. Skysports.com melder at to Premier League-klubber har meldt interesse for å låne forsvarsspilleren om han returnerer til England i januar.

- Hans tålmodighet er på bristepunktet, og får han ikke flere sjanser vil han forlate Bilbao etter nyttår, siteres spillerens agent, Jesus Medina.

- Vi skjønner ikke hvorfor Bilbao var så ivrige etter å få til en avtale med Liverpool i sommer, dersom de ikke hadde planer om å bruke San Jose. Denne situasjonen ødelegger hans karriere. Han er en profesjonell spiller, som ikke ønsker å skape kontroverser, men for øyeblikket lider han, legger agenten til.

Skysports.com skriver at Blackburn og Wolves er de to engelske toppserieklubbene som ønsker å sikre seg en låneavtale med Liverpool om San Jose returnerer til England etter nyttår.

Pacheco i aksjon for Spania i kveld
Liverpool-spiss Daniel Pacheco skal i aksjon for Spania U19 i en EM-kvalifiseringskamp mot Makedonia i kveld. Senere denne uken møter spanjolene Wales og Portugal.

Hamburg-ving linkes
Tyske Bild hevder at Liverpool følger Hamburgs raske venstreving Eljero Elia med argusøyne. Nederlenderen kom til HSV fra Twente i sommer, og kostet tyskerne 9 millioner euro. Han har imponert stort i Bundesliga, og Liverpool skal ha hatt speidere tilstede under Hamburgs siste Bundesligakamper. Elia har kontrakt med HSV til sommeren 2014, og vil således ikke være noen billig mann. Bild nevner at Ryan Babel kan bli inkludert i en byttehandel for å få ned prisen på vingen.