Sbragia redd Liverpool slår tilbake

Sunderlands manager frykter at Liverpool vil slå hardt tilbake etter tapet mot Middlesbrough. Ikke et godt tidspunkt å møte de røde. Skadenytt Kenwyne Jones og Djibril Cissé er kanskje tilbake.

Sunderland-manager Ricky Sbragia forventer at Liverpool viser seg fra sitt beste når laget fra nordøst gjester Anfield i morgen.
- Ikke i det hele tatt. Jeg tror ikke det er et godt tidspunkt å reise noen steder, svarer Sbragia når han får spørsmål om det er et godt tidspunkt å møte Liverpool på.

- De vil se på det som at de fikk et dårlig resultat på lørdag og tapte tre verdifulle poeng.

- Vanligvis vil de heve seg. På hjemmebane er de et helt annerledes lag. Jeg tror det kommer til å bli enda vanskeligere i morgen.

- Jeg tror Gerrard er tilbake. De har et bra pasningsspill og et system som passer Liverpool.

- Vi skal forsøke å utjevne det så godt vi kan og håpe at de ikke presterer som et lag, kanskje et tilbakeslag fra lørdag, men jeg kan ærlig talt ikke se det.

- De første 25 minuttene kommer til å bli veldig viktige for oss. Vi må sørge for at vi ikke slipper inn mål, og kanskje kan vi få sette vårt preg på kampen.

Skadenytt Sunderland
Sunderland vil ta en sen avgjørelse om Kenwyne Jones vil bli involvert på Anfield i morgen. Spissen sliter med en kneskade.
- Kenwyne har ikke trent siden Arsenal-kampen (21.februar). Han har en kneskade og et par andre smeller, men vi håper han kan bli ok. Jeg tror vi får vite det i løpet av mandag, uttalte Ricky Sbragia til safc.com før helgen.

Djibril Cissé forventes å bli friskmeldt til å spille mot sin tidligere klubb, men Steed Malbranque (legg) og Teemu Tainio (kne) er usikre.
- Vi har et par smeller. Hvordan vi stiller vil avhenge av hvem som er tilgjengelig. Vi får se hvem vi har over helgen. På mandag vil vi avgjøre hvem som reiser.

George McCartney håper å være tilbake. Phil Bardsley har sonet ferdig sin karantene, mens Nyron Nosworthy (hamstring) fremdeles er ute.