Scoring teller mer enn smerte

Torres spilte med smerter, men det bryr han seg lite om. Viktigere med scoring. Nedbrutt Real Madrid-trener innrømmer at Liverpool vant fortjent, men i tvil om de to første scoringene.

Fernando Torres måtte stå over Liverpools to forrige ligakamper med en ankelskade, og det var stor usikkerhet utad om spissen kom til å figurere mot Real Madrid. 24-åringen var tilbake i fra start, og spilte en fantastisk første omgang selv om han hadde en stor bandasje rundt den skadde ankelen. Han sendte de røde i føringen i det 16.minutt, og avslører overfor pressen at han var svært spillesugen.

- Det var ingen risiko. Jeg hadde planlagt hele uken for å spille i denne. Det var svært viktig å spille mot Real med min fortid i Atlético Madrid. Smerte betyr ingenting i kamper som denne. Scoringer er viktigere for meg. Det var stort for fansen, sier Torres til The Times.

Torres feiret scoringen sin rett foran bortesupporterne.

- Liverpool var best
Real Madrid-trener Juande Ramos var nedbrutt etter å ha sett sitt lage tape 0-4 på Anfield. Han synes Liverpool fikk et par av de avgjørende dommeravgjørelsene med seg, men innrømmer likevel at hjemmelaget vant fortjent.
- Vi er svært skuffet, og det er trist å være ute. Vi er selvsagt ikke fornøyd med resultatet.

- Vi slapp inn to tidlige mål, og jeg var i tvil om begge. Det så ut til å ha vært en forseelse i forkant av det første og straffesparket var ikke klart i det hele tatt.

- Men Liverpool var fremragende og fortjente å gå videre. De var for gode i kveld. Det er ingen poeng i å benekte at de fortjene å gå videre.