Sebastian Leto selges til Panathinaikos

Liverpool FC bekrefter på sine nettsider at klubben selger den argentinske vingen Sebastian Leto til Panathinaikos. Overgangssummen skal være på £3 millioner.

Liverpool måtte kjempe med Real Betis og River Plate da de omsider fikk hentet Sebastian Leto fra Lanus for £1,85m i 2007. Rafael Benítez virket til å ha stor tro på den driblesterke vingen, som raskt ble en stor hit på reservelaget. For førstelaget spilte han totalt fire kamper, uten å klare å utmerke seg spesielt i de kampene - selv om det må sies at hele Liverpool som lag spilte svakt i de oppgjørene, og det derfor blir litt urettferdig ovenfor spilleren med konklusjoner basert på det.

Sommeren etter ble det kluss med argentinerens pass og arbeidstillatelse, og spilleren måtte sendes på utlån. Klubben ble Olympiakos, hvor han ble både seriemester og cupmester. Han scoret to mål og hadde flest målgivende i klubben med 12. I vår kom Leto i klammeri med trener Erneste Valverde, og en krangel på treningsfeltet gjorde at 22-åringen havnet i unåde i klubben. Han måtte komme med en offentlig beklagelse etter opptrinnet.

Nå er han altså klar for Olympiakos sin erkerival - Panathinaikos, og i følge Liverpool Echo godtok de røde et bud fra den greske klubben på £3 millioner.