Selger aksjemajoriteten i Rangers?

Tom Hicks kan komme til å selge mer enn halvparten av sine aksjer i Texas Rangers. Klubber er interessert i Nikolai Mihaylov. Bulgareren usikker på om han fortsetter i Twente.

Tom Hicks vurderer nå å selge majoriteten av aksjene sine i baseballaget Texas Rangers. Tidligere var han kun villig til å selge seg ned til 51% for å få tilført frisk kapital.
- Jeg selger en del av Rangers. Jeg vet ikke hvor stor andel. Ja, jeg er åpen for å selge mer enn en mindre andel, men det avhenger av hvem samarbeidspartnerne blir, sier Hicks til Star-Telegram.

- Min familie og jeg ønsker svært gjerne å være involvert i denne klubben, men vi forstår at vi må være åpne for løsninger som kan inkludere partnere som tar kontroll over eierinteressene i Rangers.

Hicks vil egentlig ikke miste kontrollen over baseballaget, men noen av investorene vurderer bare å kjøpe majoriteten av aksjene.
- Personlig er det en vanskelig sak for oss. Vi må se på disse alternativene fordi det er til det beste for franchisen, fansen og alle tilknyttet Rangers.

Klubber interessert i Mihaylov
Nikolai Mihaylov fikk ikke arbeidstillatelse i England, og ble derfor lånt ut til FC Twente sommeren 2007 for tre år. Keeperen avslører at flere klubber er interessert i ham, blant annet nyopprykkede Leicester i The Championship. I øyeblikket retter han fokuset mot å være reservekeeper i Bulgarias A-landskamp mot Irland i neste måned, men vil trolig også være involvert når U21-landslaget møter Israel noen dager senere.
- Jeg holder kontakten med Lachezar Tanev (hans manager). Jeg vet om interessen fra flere klubber, men det er ingenting konkret. Vi har en avtale om å ikke kommentere slike ting. Det er god tid, og det viktige nå er at de to Bulgaria-kampene går bra. Deretter vil jeg få ladet batteriene, sier Mihaylov til gong.bg

- Den 5.juli reiser jeg til Twente, men senere kan jeg kanskje dra et annet sted. Informasjonen om interessen fra Leicester har allerede lekket ut. Men jeg synes ikke det er hensiktsmessig å reise fra reservelaget i Nederland til en klubb på nivå to i England. Jeg vil ønske å vite hvor jeg skal spille neste sesong, men slik er det ikke. Man vet aldri før overgangsvinduet stenger.