Shawcross aktuell?

Daily Mail hevder at Liverpool vurderer å kjøpe Stokes Ryan Shawcross, for å styrke midtforsvaret før seriestart. Spurs imponerte i generalprøven. Sissoko mister seriestarten i Italia.

Rafael Benitez har på det nærmeste innrømmet at han har vært i samtaler med Hull-manager Phil Brown om et mulig kjøp av deres midtstopper Michael Turner. Liverpool skal ha budt £6M, men Hull skal kreve det dobbelte. Det skal ifølge tabloidavisen Daily Mail nå ha fått Benitez til å se seg om etter andre alternativer. Først i rekken av sådanne skal Ryan Shawcross stå. Avisen hevder at Liverpool vurderer et bud på £5M for 21-åringen.

Stoke kjøpte 183cm høye Shawcross fra Manchester United for halvannet år siden. Han viste seg som en kompromissløs stopper, som gjorde 3 mål på 28 ligakamper for Stoke sist sesong.

Liverpool er tynt besatt på stopperplassene foran ligaåpningen mot Tottenham til helgen. Både Jamie Carragher, Martin Skrtel og Daniel Agger står i fare for å miste kampen grunnet skader. Carragher skal gjennom nye undersøkelser i dag, etter skaden han pådro seg mot Atletico Madrid på lørdag. Benitez tror det er 80% sjanse for at to av de tre skadede stopperne blir friskmeldte til oppgjøret på White Hart Lane.

Spurs imponerte i generalprøven
Mens Liverpool synes svekket på stopperplassene foran ligapremieren, har situasjonen snudd til det bedre for motstander Tottenham den siste uken. De har også slitt med skader på sine midtstoppere, men kjøpte nylig Sebastien Bassong fra Newcastle. Han imponerte i London-klubbens midtforsvar sammen med Ledley King da Spurs i går slo Olympiakos 3-0 på White Hart Lane.

- Bassong kommer til å bli en fantastisk spiller for oss. Det kunne man se i denne kampen. Han er rask, sterk og god i lufta, uttalte Spurs-manager Harry Redknapp til britisk presse etter kampen.

- Vi forhørte oss med alle de riktige folkene før vi kjøpte ham. Alle rapporter var fantastiske. Vi tviler ikke på hans kvaliteter, la han til.

Sissoko mister Serie A-starten
Tidligere Liverpool-spiller Momo Sissoko mister Serie A-starten med Juventus. Det melder den italienske klubben på sine nettsider. Sissoko har ikke kommet til hektene etter et brudd i foten som holdt ham på sidelinja i siste del av forrige sesong. Han skal fortsatt behøve fire uker med hvile og fysioterapi før han kan sparke ball igjen.