Sikter inn mot to titler

Benítez vet hvor smertefullt det var å ryke for Chelsea i fjor. Små detaljer kan avgjøre. Tror Liverpool er gode nok til å kjempe på to fronter. Fansen kan utgjøre en forskjell.

Rafael Benítez ønsker at spillerne tenker gjennom hvor smertefullt det var å bli slått ut av Chelsea i semifinalen av Champions League forrige sesong.
- Spillerne som var involvert, vil helt sikkert huske det, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Det er opplagt at når du vinner en stor kamp i en viktig turnering, så vil du ha gode følelser. Når resultatet går mot deg, vil det ikke være så bra.

- Det er viktig å huske hvordan du følte deg etter å ha tapt og forsøke å sørge for at du ikke føler det samme neste gang.

- Vi kan forandre på dette i år, og det er hva vi skal forsøke å gjøre.

Rafael Benítez mener at Liverpool er gode nok å kjempe på to fronter ut sesongen.
- Jeg tror at vi kan kjempe om Premier League og Europacupen.

- Nå er vi ute etter å beholde momentumet fordi vi har vist at vi kan slå hvem som helst, så vi bør ha tro på at vi kan ha fremgang i begge turneringer.

- Men mot topplagene kan forskjellen være de små detaljene som jeg alltid snakker om.

- Kampene våre mot Chelsea har vist dette fordi vi har spilt mot dem mange ganger. Dere kan se at noen ganger er det et selvmål, noen ganger et straffespark og noen ganger en liten ting som avgjøre kampene.

- Det vil bli vanskelig fordi Chelsea har erfaring. De kjenner stilen vår. Hvis vi spiller på samme nivå som mot Real Madrid, kan vi slå alle.

Benítez håper igjen at supporterne kan være Liverpools tolvte mann.
- Alltid er fansen vår veldig, veldig viktig for oss.

- De står virkelig bak laget nå, støtter oss hele tiden, så forhåpentligvis vil vi kunne føle forskjellen de kan utgjøre for oss og vi kan få et godt resultat hjemme.