Simon til Cordoba

Den spanske Segunda A-klubben Cordoba CF melder på sine nettsider at de har hentet ungareren Andras Simon fra Liverpool for sesongen 2009/10. Nye klubber for Antwi og Huth.

Den 19 år gamle spissen får dermed prøve seg på nest øverste nivå i spansk fotball den kommende sesongen, etter å ha vært tilknyttet Liverpool de to siste sesongene. Simon kom til Anfield fra MTK Hungaria sammen med landsmannen Krisztian Nemeth sommeren 2007. Nemeth forlenget som kjent sin kontrakt med Liverpool til 2012 så sent som i går.

Simon vil dra til Spania og sin nye klubb i morgen, hvor han blir presentert som Cordoba-spiller for pressen før han slutter seg til troppen foran lagets siste preseaonkamp mot Granada.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Antwi til tyrkisk fotball
Midtstopperen Godwin Antwi ble frigitt av Liverpool i sommer. Den 30.juli skrev spanskghaneseren under for den tyrkiske toppserieklubben Ankaragücü. En klubb som har tilhold i hovedstaden Ankara.

Huth til Serie B
Paraguayaneren Ronald Huth ble også frigitt av Liverpool etter sesongslutt i vår. Midtstopperen har skrevet kontrakt med Vicenza i italiensk Serie B.