Siste nytt om skadene til Sami og Yossi

Yossi Benayoun fikk krampe i baksiden av leggen, så hans skade er ikke så alvorlig som først antatt. Sami Hyypiäs tilstand er heller ikke alvorlig, og han kan rekke Fulham-kampen.

Liverpool følger utviklingen til Yossi Benayoun og Sami Hyypiä med argusøyne, etter at duoen pådro seg skader under landslagsspill i helgen. Benayoun ble som kjent båret av banen med en skade i baksiden av leggen i Israels 1-1 kamp mot Hellas, mens Hyypiä skadet det ene kneet da Finland slo Wales 2-0.

Benayoun er fortsatt sammen med Israel-troppen foran deres VM-kvalifiseringskamp i morgen kveld, mens Hyypiä har returnert til Melwood for behandling foran lørdagens ligakamp mot Fulham på Craven Cottage.

- Yossi fikk problemer med krampe i baksiden av leggen, og er stadig i kontakt med vår lege og våre fysioterapeuter, forteller Rafael Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Vi får se hvordan hans tilstand er foran vår neste kamp, men vi må være forsiktige. Han vil forbli i Israel sammen med landslagstroppen til etter deres neste kamp.

- Sami har et problem med kneet sitt. Tilbakemeldingene vi har fått er at det ikke er alvorlig, men han vil ikke trene på et par dager.

- Jeg snakket med Sami i går, og han sa da at han ville bli klar til neste kamp. Han jobber allerede veldig hardt for å bli friskmeldt igjen.

- Det finske landslaget tok en god avgjørelse når de lot Sami få komme tilbake til oss. De var fornuftige, og nå jobber han samme med våre fysioterapeuter.