Skadenytt: Gerrard tilbake mot Fulham?

Gerrard spiller ikke mot Arsenal. Dossena i troppen. Kyrgiakos også tilgjengelig. Kelly og Riera ute i en til to uker. Johnson og Torres også klar til de neste kampene. Team news Arsenal.

Rafael Benítez håper å ha Steven Gerrard tilbake til bortekampen mot Fulham førstkommende lørdag. Kapteinen kommer ikke til å spille mot Arsenal i morgen på grunn av lyskeskaden han pådro seg på landslagsoppdrag.
- Gerrard kommer ikke til å være tilgjengelig til denne kampen, men han blir bedre. Forhåpentligvis kan han bli klar til lørdag, sier Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

Martin Kelly (ankel) og Albert Riera (hamstring) er også ute. Duoen vil ikke være tilbake i spill før om én eller to uker, melder Liverpoolfc.tv.

Derimot er Andrea Dossena og Sotirios Kyrgiakos aktuelle for spill mot Arsenal på Emirates Stadium.
- Dossena har trent, og han kommer til å være i troppen. Det var én eller to mindre ting med ham, forteller Benítez.

- Kyrgiakos har trent. Det var dårlige nyheter da alle snakket om at han var ute i seks måneder etter landskampene. Det var ikke så ille fordi han har trent, og han er også tilgjenglig.

Både Glen Johnson og Fernando Torres kom gjennom søndagens seier mot Manchester United uten kjenning med tidligere skader.
- Det var vanskelig for begge, spesielt fordi det var en tøff kamp, men de hadde trent og vi har tatt vare på dem.

- Nå trener de, og vi tror de vil være tilgjenglig for de neste kampene.

Javier Mascherano er suspendert etter utvisningen mot Manchester United, mens Damien Plessis returnerer fra karantene.


Team news Arsenal
Arsenal kommer til å stille med en blanding av unggutter og rutinerte spillere, kan Arsenal-manager Arsene Wenger avsløre.
- Det blir et blandet lag. Vi ønsker å vinne hver kamp uansett hvem som spiller, forteller Wenger.

Samir Nasri kan komme til å spille for første gang denne sesongen etter å ha vært ute med et benbrudd. Keeper Lukasz Fabianski er tilbake fra kneskade, og kan få sjansen mellom stengene etter å ha spilt for reservene. Philippe Senderos og Mikael Silvestre blir muligens å finne i startoppstillingen. Carlos Vela, Sanchez Watt, Fran Merida, Aaron Ramsey og Kieran Gibbs er også aktuelle. Jack Wilshere (ankel) og Armand Traore (lyske) er skadet. Tomas Rosicky, Theo Walcott og Denilson er fortsatt ute. Wenger bekrefter at han vil benytte anledningen til å gi Eduardo og Nicklas Bendtner en kamp fra start. Duoen returnerte på søndag etter å ha gått glipp av noen kamper på grunn skade.