Skadeproblemene tårner seg opp

Steven Gerrard, Glen Johnson og Martin Kelly vil kjempe en kamp mot klokka for å bli friskmeldt til søndagens kamp mot Man Utd. Kapteinen har slått opp igjen lyskeskaden. Skuffet Rafa.

- Det er det samme problemet, bekreftet manager Rafael Benitez på spørsmål om hvorfor Gerrard måtte forlate banen etter 25 minutters spill mot Lyon i kveld.

- Han kjente det strammet til i lysken, og da visste han at det var best å gå ut, la spanjolen til.

Benitez fikk spørsmål om det ikke var en risiko å starte med kapteinen i kveld.

- Vi tok i utgangspunktet ingen risiko. Han ønsket å spille, og legen hadde friskmeldt ham. Han har trent i to dager uten problemer. Noen ganger handler det rett og slett om uflaks.

Benitez bekreftet også at Glen Johnson måtte stå over kveldens kamp på grunn av skade, mens hans erstatter, unge Martin Kelly, også skadet seg i andre omgang.

- Vi får sjekke spillernes tilstand i morgen. Vi har litt for mange problemer med flere ulike spillere, men vi vil ikke vite mer før vi får undersøkt dem i morgen.

Liverpool tapte sin fjerde kamp på rad i kveld. Man må helt tilbake til 1987 for å finne sist det skjedde. Tapet mot Lyon medfører at de røde står med kun tre poeng etter tre kamper, og man har dermed kommet på hæla i gruppespillet i Champions League.

Benitez tror imidlertid at hans lag kan dra nytte av erfaringene spillerne høstet i 2007/08-sesongen, da man befant seg i en lignende situasjon før de siste tre kampene.

- Det ble en vanskelig kamp for oss. Vi ledet 1-0 og hadde et to-tre sjanser til å avgjøre det hele. Vi er veldig skuffet over at vi tapte, da det var en tøff kamp som vi kunne ha vunnet.

- Men vi har kommet tilbake før, og vi kan gjøre det igjen. Vi må bare forberede oss til neste kamp i Champions League og forsøke å vinne, og deretter gjøre det samme med de to siste kampene i gruppen.