Skadeproblemer for Fiorentina

Fiorentina er allerede videre til 1/8-finalen, men vil ha tre poeng for å sikre 1.plassen i gruppe E. Italienerne har flere spillere på skadelisten, blant annet er Stefan Jovetic tvilsom.

- Vi ligger øverst og har allerede kvalifisert oss. Men det er ikke nok, Vi er fortsatt sultne på mer suksess. Vi ønsker å ta 1.plassen for å få en bedre mulighet i trekningen av 1/8-finalen, uttalte Fiorentina-trener Cesare Prandelli på sin pressekonferanse på Anfield i kveld.

- Behovet for å ende på 1.plass gir oss ekstra press, men det er et godt press å ha. Dette er et historisk øyeblikk for klubben vår, men vi ønsker likevel å spille bra.

- Skadesituasjonen vår har absolutt forverret seg siden helgen. Med så mange fravær er det vanskelig for meg å tenke på en startoppstilling. Ikke bare må jeg tenke på lagets taktikk, men jeg må også tenke på hvem som er tilgjengelig.

- Jeg vet at Liverpool er ferdig i gruppen. Og kanskje kommer de til å bruke noen reserver fordi de har en stor kamp mot Arsenal på søndag.

- Folk sier at dette er vårt viktigste øyeblikk. Men jeg ville like å ta fatt på fremtiden vår her, for byen og for fansen. Jeg er fornøyd med å ha kommet så langt, men jeg ønsker å skrive flere sider av historien vår.

- Jeg liker engelsk fotball veldig godt, ikke bare finnes det i TV, noe som er svært fengslende, men også måten spillet er organisert på. Det er helt der opp, det ypperste.

Alessandro Gamberini (lår), Adrian Mutu (kne), Marco Marchioni (lår), Cristiano Zanetti (kne) og Massimo Gobbi (lår) er skadet. Stefan Jovetic (ankel) og Juan Vargas (lår) er tvilsomme. Jovetic var tilbake fra en tåskade i seieren mot Atalanta i helgen, men måtte ut med en ankelskade etter 50 minutter. Montenegrineren scoret begge målene da Liverpool tapte 0-2 på Artemio Franchi i september. Dario Dainelli er suspendert på grunn av tre gule kort.