Skal slå tilbake mot Chelsea

Aurelio tror Liverpool klarer å heve seg til møtet med Chelsea på søndag. En kamp av to omganger. Fiorentinas beste kamp under Prandellis ledelse. Tekniske problemer.

Fabio Aurelio har god tro på at Liverpool kan slå tilbake etter 0-2-tapet mot Fiorentina allerede til helgen. Da venter Chelsea på Stamford Bridge.
- Vi hadde håpet på et bedre resultat her, men kan ikke tenke på det nå. Vi må tenke på fremtiden, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Vi har en viktig kamp i Barclays Premier League mot Chelsea på søndag. Vi må forsøke å få orden på sakene.

- Fotball er slik. Man kan ikke tenke på fortiden, man må alltid se fremover. Forhåpentligvis vil det bli en annerledes kamp. Vi kan reise dit og få et resultat.

Liverpool spilte en svak førsteomgang på Stadio Artemio Franchi, og Steven Jovetic kunne score to mål. De røde spilte bedre etter pause, men fant ikke veien til nettmaskene.
- Det var en kamp av to omganger. I første omgang begynte Fiorentina meget bra. Vi slet med spillet og å holde på ballen. Det betydde at vi kom under press og gjorde feil.

- Andre omgang startet vi annerledes. Kanskje var de ikke så sterke som de hadde vært og tillot oss å håndtere kampen bedre.

- Vi var i stand til å skape sjanser, men uheldigvis tok vi ikke vare på dem. Vi klarte ikke å fortsette presset. Vi er meget skuffet over resultatet.

Fiorentinas beste kamp under Prandelli
Fiorentina-trener Cesare Prandelli var henrykt over sitt lags opptreden.
- Vi var fantastiske. Det er den beste kampen jeg har sett av Fiorentina på de fire årene jeg har ledet laget. Liverpool spilte ikke bra, men det var på grunn av mitt lags opptreden. Vi var fremragende, uttaler Prandelli.

- Spesielt i første omgang. Da var vi bare fantastiske. Presset vi la på Liverpool over hele banen var fantastisk å se.

- Men selv om vi spilte bra, tror jeg vi fortsatt kan bli bedre. Vi må det dersom vi skal kvalifisere oss fra gruppen.

- Å ha slått et slikt godt lag med slike briljante spillere er en bragd. Vi må ikke kaste bort tid på dette. Vi må fortsette å ta seirer i denne gruppen.

- Jeg kommer til å rotere på troppen min til helgen. Dette laget handler ikke om bare elleve spillere, men en hel spillerstall. Alle må ta sin del.

- Jeg er tilfreds med Jovetic. Jeg har alltid sagt at han besitter et stort talent, men forrige sesong spilte han kanskje ikke for laget. Nå jobber han for alle andre og han får son belønning.

Tekniske problemer
Liverpool.no har vært nede et par timer i dag tidlig grunnet tekniske problemer. Vi beklager så meget.