Skrtel fornøyd med egen innsats

Martin Skrtel uttaler at han er glad over å være tilbake på fotballbanen etter sin langvarige kneskade. Stopperen spilte som kjent samfulle 90 minutter mot Stoke, i Daniel Aggers skadefravær.

Før det fikk Skrtel ti minutter på banen i 5-1 seieren over Newcastle. 24-åringen er fornøyd med egen innsats i Stoke-kampen, men innrømmer samtidig at han trenger mer kamptrening.

- Jeg hadde en god følelse i min første hele kamp etter skaden, men jeg må innrømme at jeg var helt utslitt i de siste fem minuttene. Kampen sett under ett er jeg imidlertid fornøyd med mitt bidrag, sier Skrtel til TSAR i hjemlandet Slovakia.

- Det var en veldig vanskelig kamp. Vi spilte mot et godt lag, som spilte bra. Stoke har mange høye og sterke spillere i sin tropp, så det ble vanskelig for oss. De spilte ganske aggressivt og presset hardt når de var i angrep. Deres spillestil skaper trøbbel for alle lag i Premier League. Vi var ikke heldige. Både vi og Stoke hadde noen sjanser, så resultatet var rettferdig, avslutter han.