Skrtel frykter Zaki

Martin Skrtel lover å holde ekstra godt øye med Amr Zaki om han får spille kveldens kamp mot Wigan. Slovaken forteller at han er 100% skadefri og i toppform igjen.

Martin Skrtel mener at Liverpool ikke har råd til slippe Wigan-spissen Amr Zaki av syne i kveldens kamp på JJB Stadium, om de røde skal ha håp om å komme á poeng med Manchester United på toppen av tabellen igjen. United utklasset som kjent West Bromwich 5-0 på The Hawthorns i går kveld, etter at hjemmelaget fikk en spiller utvist på stillingen 1-0 i første omgang.

Zaki nettet som kjent to ganger da Liverpool vant 3-2 over Wigan på Anfield i høst. Kampen var den første Skrtel måtte stå over etter kneskaden han pådro seg mot Manchester City. Det tok slovaken tre måneder å komme tilbake.

- Zaki var banens beste spiller da vi møtte Wigan på Anfield. Han er farlig. Det blir en tøff kamp mot et lag som er spesielt sterkt på hjemmebane. Men vi jakter tabelltoppen, og må vinne, uttaler stopperen til Liverpoolfc.tv.

Skrtel forteller ellers at han benyttet sitt langvarige skadeopphold godt, og føler nå at han er i ferd med å venne seg til det engelske levesettet.

- Da jeg kom til Liverpool snakket jeg ikke noe engelsk, men jeg håper det er bedre nå. Jeg jobbet med engelsken min hver dag mens jeg gikk skadet, og prøvde å bruke språket i dagligtale hver dag.

- Liverpool er en fin by. Livet her er stille og rolig, og jeg trives. Byen er som sagt flott, og været er også bedre her enn i Russland.

- Nå er jeg glad for å være 100% skadefri og i form igjen, etter den verste skaden i min karriere så langt.