Skrtel går for tidlig avansement

Martin Skrtel mener Liverpool kan ta et langt steg mot avansement fra gruppespillet med tre poeng mot Fiorentina. Små detaljer må justeres i forsvar. Sikker på at La Viola har alternativer til Gilardino.

Martin Skrtel var til stede på gårsdagens pressekonferanse i Firenze, og slovaken ser gjerne at Liverpool kvalifiserer seg for 1/8-finalen så fort som mulig. Med tre poeng mot Fiorentina vil de røde stå med full pott i gruppe E.
- Vi ser frem til denne kampen fordi Champions League alltid er noe spesielt for alle, sa Skrtel ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi har gjort det bra i våre seneste kamper, og vi har virkelig troen. Vi skal gjøre vårt beste for å forsøke å vinne her.

- Vi ønsker å kvalifisere oss til neste runde i Champions League så fort som mulig. Denne kampen er meget viktig for oss. Vi ønsker å vise kvalitet og at vi er et bedre lag enn dem. Vi skal forsøke å gjøre alt for å få en seier.

Fioretnina må klare seg uten toppscorer Alberto Gilardino i kampen på Stadio Artemio Franchi. Han ble utvist mot Lyon i åpningskampen. Skrtel føler at "La Viola" kommer til å savne den tidligere AC Milan-spissen, men er sikker på at italienerne har andre alternativer som kan skape problemer for Liverpools forsvar.
- De kommer til å savne en god spiller, men de har fremdeles Jovetic og Mutu. Vi skal prøve å gjøre vårt beste i forsvar og forsøke å stoppe dem. Vi er ikke redd for noen.

- Vi har gjort noen feil og sluppet inn noen mål, men jeg tror vi kan forbedre noen små detaljer og det vil bli bedre i fremtiden. Vi kommer til å få flere "clean sheets".

Fernando Torres har funnet veien til nettmaskene fem ganger på de seneste to ligakampene.
- Han har scoret mange mål nå, og gjør det bra. Det er veldig bra for oss. Det hjelper oss til å vinne kamper, avsluttet Skrtel.