Skrtel ikke glad for spilleopphold

Martin Skrtel synes landskampene kommer på et meget upassende tidspunkt. Slovaken tror at 4-1-seieren mot United kan ha vært vendepunktet denne sesongen.

Liverpool har lagt bak seg fantastiske kamper mot Real Madrid, Manchester United og Aston Villa. Martin Skrtel synes at spillepausen grunnet landskamper kommer svært ubeleilig.
- Det er synd at vi får denne avbrytelsen på denne tiden, uttaler Martin Skrtel til the Guardian i forkant av Slovakias landskamp mot England.

- Ideelt sett ville jeg ha fortsatt med ligaen fordi vi er i en slik god form samtidig som Manchester United har sin svakeste periode for sesongen.

- Vi må bare håpe at alle beholder helsen og at vi kan fortsette der vi slapp, med å vinne kamper og sette press på United, når vi kommer tilbake sammen.

- Vi tror at 4-1-seieren kanskje er vendepunktet. Ledelsen deres var på syv poeng på den tiden, men nå er det bare ett poeng. Psykologisk sett er vi i en mye bedre posisjon enn tidligere.

- Vi føler sterkt at vi har en god sjanse til å vinne tittelen nå.

- Det er alltid perioder hver sesong når et lag ikke er så sterkt som det ville like å være. Dette kan ha vært vendepunktet.

- Forhåpentligvis kan dette gi oss en fordel til slutt.

Skrtel spilte i en uvant posisjon på høyrebacken mot Middlesbrough.
- Jeg foretrekker definitivt å spille midtstopper. Jeg vet mer enn noen annen at jeg ikke presterte godt, men det er fordi jeg ikke er vant til å spille i den posisjonen. Totalt sett føler jeg at jeg har gjort det veldig bra selv.