Skrtel lårskadet

Skrtel opplyser at han måtte avbryte torsdagens trening på grunn av smerter i høyre lår. Han kan være tilbake om en uke, men ville like å rekke Lyon-kampen. Kvartett sto over grunnet sykdom.

Martin Skrtel måtte forlate treningen tidligere enn normalt på torsdag. Da han trente med laget, fikk han plutselig sterke smerter i høyre lår.

- Jeg hadde en MR-undersøkelse allerede neste dag. Heldigvis ser det ikke ut til å være et stort problem. Jeg kan være tilbake om en uke. Jeg kommer ikke til å spile mot Fulham, men jeg ville like å være tilbake mot Olympique Lyonnais, uttalte Martin Skrtel til sin egen offisielle nettside i går.

På grunn av skader og sykdom var elleve spillere ikke aktuelle mot Fulham. Fra tidligere var det kjent at Steven Gerrard, Glen Johnson, Albert Riera, Martin Kelly og Nabil El Zhar var ute. I tillegg slet Alberto Aquilani med et virus.

Ifølge det slovakiske nyhetsbyrået SITA ble Daniel Agger, David Ngog, Diego Cavalieri og Fabio Aurelio rammet av sykdom natt til fredag og lørdag.