Skrtel reflekterer over poengtap

Martin Skrtel uttrykker frustrasjon over kun 2-2 hjemme mot Manchester City. Slovaken er svært fornøyd med å ha nettet sitt første mål for Anfield-klubben. Viktig kamp venter i Budapest.

Martin Skrtel sendte Liverpool i føringen med en scoring mot Manchester City i det 50.minutt. Det var hans første mål for Liverpool på 65 kamper siden overgangen fra Zenit St. Petersburg. Sluttresultatet ble derimot en skuffelse.
- Jeg er svært glad for å ha scoret mitt første mål for Liverpool. Jeg har ventet lenge på det, så det var et godt øyeblikk for meg, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er inne i min tredje sesong her og jeg har ikke klart å score før i dag, men jeg håper at dette er det første av mange.

- Men vi er frustrert over å ha spilt uavgjort igjen. Vi ønsket å vinne. Vi klarte ikke det, og av den grunn er vi ikke fornøyd.

- Det er ingenting vi kan gjøre med resultatet nå. Vi må se fremover til neste kamp og forsøke å vinne.

Etter Skrtels åpningsmål snudde City kampen med nettkjenninger fra Emmanuel Adebayor og Stephen Ireland, før Yossi Benayoun ordnet ett poeng for de røde.
- Jeg synes vi spilte bra som lag. Vi hadde stort ballinnehav i 1.omgang.

- Etter at vi scoret vårt første mål, prøvde vi å ligge bakpå og satse på kontringer, men vi slapp fort inn to mål. Vi kunne ikke tro det.

Liverpool reiser nå til Ungarn for møtet med Debrecen på Ferenc Puskas stadion i Budapest. Spillerne har ikke tid til å dvele på poengtapet mot City.
- Vi har nå en stor kamp på tirsdag. Som jeg sa må vi glemme dagens kamp og begynne å tenke på Debrecen. Det er en kamp vi må vinne.

- Jeg ser frem til kampen. Hvis jeg blir tatt ut, skal jeg gi alt for å prøve å hjelpe oss til et godt resultat.