Skrtel skal kjempe seg tilbake på laget

Martin Skrtel innrømmer at han har en stor oppgave foran seg med å vinne midstopperplassen tilbake. Skal jobbe hardt på trening for å imponere Rafael Benítez.

Rafael Benítez har foretrukket duoen Daniel Agger og Jamie Carragher i midtforsvaret mot Debrecen og Everton. Martin Skrtel vet at han står overfor en vanskelig oppgave å gjenvinne en plass i startoppstillingen. Sotirios Kyrgiakos er også en av konkurrentene. Slovaken vil imidlertid benytte treningene til å forsøke å imponere Rafael Benítez.
- Når det er spiller som spiller, sitter en annen på benken. Slik er fotball, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Det er situasjonen for meg i øyeblikket, men i min posisjon har vi fire spillere. Det er bra å ha konkurranse om plassene fordi sesongen er veldig lang. Det er mange kamper. Man trenger mange spillere i troppen for å ha dekning i hver posisjon.

- Jeg har spilt tidligere, og nå spiller Daniel med Carragher. Det er en normal situasjon. Jeg skal fortsette å jobbe hardt på trening og vente på min sjanse.

Liverpool er ubeseiret på de fem seneste kampene. 2-0-seieren på Goodison Park har gitt laget ekstra selvtillit.
- Vi var svært glade etter Everton-kampen fordi det var en veldig viktig kamp for oss. Vi vant, så det var perfekt. Vi får se om det forandrer sesongen vår, men det har gitt selvtilliten vår et løft.

- Etter Debrecen-kampen var vi veldig nedbrutte fordi vi var utslått av Champions League.

- Nå har vi vunnet to kamper på rad, selvtilliten øker og jeg håper det fortsetter.

Blackburn er Liverpools motstander i morgen. Sam Allardyce' menn sikret avansement til semifinalen i Carling Cup på bekostning av Chelsea.
- Blackburn er et lag som spiller fysisk fotball med mange langballer og taklinger.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp. Hvis vi spiller vårt spill, forsøker å holde på ballen og score tidlig, tror jeg det skal gå bra.

- Vi må spille spillet vårt og fokusere på oss selv, ikke Blackburn.

- Det er veldig viktig fordi det er Premier League. Vi må forsøke å vinne hver kamp.

- Vi har hatt noen dårlige resultater hittil denne sesongen. Vi har behov for å forandre på det. Hver kamp er veldig viktig for oss.

Martin Skrtel har spilt 65 kamper for Liverpool, men har kun én nettkjenning. Scoringen kom mot Manchester City denne sesongen.
- Jeg var glad for å score ettersom jeg hadde ventet lenge på min første scoring. Hovedsaken for meg er forsvarsspillet, men å score mål er noe ekstra. Hver spiller liker å gjøre det. Jeg håper at jeg kan score flere mål for Liverpool i fremtiden.