Skrtel snart klar

Martin Skrtel har vært ute med skade et par uker og gått glipp av skikkelig trening, men satser på å være tilbake så snart som mulig. Skaden har kun vært et lite problem. Cattermole til Sunderland.

Martin Skrtel spilte samtlige 60 minutter i dagens treningskamp mot Oldham. Slovaken forklarer at han bør komme i god nok form til sesongstart til tross for at han pådro seg en hamstringskade tre uker inn i sesongforberedelsene.

- Jeg begynte pre-season bra og kom gjennom de to til tre første ukene, som trolig er det viktigste, uttaler Skrtel ifølge Daily Mirror.

- Men så ble jeg skadet da vi var i Fjerne Østen. Jeg har gått glipp av et par uker med trening, men det viktigste er å forsøke å bli klar så snart som mulig.

- Dette er bare et lite problem sammenlignet med forrige sesong. Da var jeg ute i lang tid.

Skrtel bør bli klar i tide til åpningskampen mot Tottenham på White Hart Lane. Benítez skal ha håp om at slovaken vil danne stopperpar med Jamie Carragher. Sistnevntes ankelskade viser også bedring.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Cattermole til Sunderland
Wigans Lee Cattermole har i sommer vært linket som en mulig erstatter for Xabi Alonso. Midtbanespilleren har nå skrevet under for Sunderland. Nordøst-klubben betaler £6M pluss ytterligere £2M etter diverse kriterier i overgangssum.