Skryt til Babel

Det har vært en vanskelig sesonginnledning for Ryan Babel, men etter hans positive og avgjørende innhopp mot West Ham i går får han skryt fra matchvinner Fernando Torres.

Ryan Babel har slitt med selvtilliten og kampformen de siste månedene, noe som har kostet han den faste plassen på det nederlandske landslaget. Svakt spill når han har fått sjansen, samt manglende spilletid på grunn av svake prestasjoner har gjort at angriperen etterhvert har blitt linket mot en retur til Ajax. I går kom det frem at han og Benítez har holdt oppklarende samtaler, og Babel svarte med å gjøre et meget godt innhopp på Upton Park i går.

- Alle vet at Ryan er en fantastisk spiller. Han spilte på høyrekanten og ga meg et fantastisk innlegg som det var lett for meg å angripe og score. Det er lett for en spiss når du får så gode innlegg som det der, sa Torres etter gårsdagens kamp.

- Han er en kvalitetsspiller som kan gjøre slike ting. Uten Ryan kunne jeg ikke scoret, så det er takket være han at jeg kunne score vinnermålet. Vi visste før kampen at det var en vanskelig stadion å ta med seg tre poeng fra. West Ham er et meget godt hjemmelag, men vi er i god form og klarte vinne kampen. Vi spilte meget bra, og fortjente det. Vi må fortsette å spille som dette, og fortsette med å jobbe hardt, for når alle spillerne våre spiller bra og jobber hardt er det tøft for hvem som helst å slå Liverpool, avsluttet Torres.