Skuffet over hjemmeformen

Benítez mener hjemmeformen kan bli avgjørende når ligagullet skal deles ut i mai. Liverpool har sanket 23 av 33 poeng på Anfield. Manch Utd har hentet 28 av 30 poeng på Old Trafford.

Rafael Benítez er bekymret for at Liverpool avgir for mange poeng på hjemmebane i Premier League. På 11 kamper på Anfield har hele fem oppgjør endt med uavgjort. De øvrige seks er vunnet. Poengdelingene har kommet mot antatt svakere motstadnere som Hull, Fulham, West Ham og Stoke, i tillegg til gårsdagens 1-1 mot Everton. I motsetning så har Manchester United vunnet ni og spilt én uavgjort på ti hjemmekamper.

Totalt har Manchester United vunnet åtte av de seneste 10 kampene i Premier League, og de har gått av banen i samtlige av disse uten å slippe inn mål. De røde djevlene har kun avgitt fire av 30 poeng på disse kampene. Liverpool har vunnet fire av de seneste 10, og har bare hentet 18 poeng mot Uniteds 26.

- Vi er skuffet og frustrert over antall poeng vi har avgitt hjemme denne sesongen. Generelt er vi mye bedre denne sesongen i form av sankede poeng, og spesielt på bortebane er vi veldig sterke. Men hjemme står vi overfor kamper som til slutt vil utgjøre en enorm forskjell for oss.

- Jeg har prøvd å være positiv med spillere. Jeg fortalte dem at tilbake i august, da vi startet, ble alle spurt hvor vi skulle være januar.

- Nå opplever vi å ligge likt med Manchester United på toppen av tabellen nå i januar.

- Vi må være positive. Dette er en god posisjon, men vi er skuffet fordi vi mister noen hjemmepoeng vi kunne ha hatt.

- Men i England sier de at flasken er halv full eller halv tom. Vi mener at den er halv full.