Sky: Kun Gilletts andel som er til salgs

Sky Sports News avviser at det har oppstått en ny konflikt mellom Liverpools amerikanske eiere, og hevder samtidig at det kun er George Gilletts andel som Al Kharafi-familien har fått tilbud om å kjøpe.

Sky Sports News hevder at Tom Hicks fortsatt akter å være medeier i Liverpool FC, selv om Al Kharafi-familien i Kuwait nå har fått tilbud om å kjøpe en større aksjepost i klubben. Hvor stor andel araberne har fått tilbud om å kjøpe er uvisst, men at klubben i fremtiden skal være eid halvparten hver av to likeverdige eiere synes utelukket. Til det har problemene med en slik eierform vært for store.

Sky hevder altså at araberne har fått tilbud om å kjøpe aksjene til George Gillett jr, og de spekulerer også i at Al Kharafi-familien får tilbud om å kjøpe en liten andel av aksjene til Hicks. Men Hicks skal fortsatt ha ønske om å sitte som storaksjonær i klubben, med plass i klubbens styre.

Det tilbakevises at Hicks og Gillett er på kollisjonskurs over samtalene med Al Kharafi-familien, slik britiske aviser hevdet sent i går kveld. Gillett skal ifølge Sky være fullt ut inneforstått med det som nå skjer.