Smigret over Reals interesse

Alvaro Arbeloa er usikker på om han spiller for Liverpool neste sesong. Han vil tenke mer på saken når Confederations Cup er over til helgen. Lionel Messi vil ha Mascherano til Camp Nou.

Alvaro Arbeloa stilte til nettmøte på marca.com i går. Spanjolen innrømmet at han er smigret over Real Madrids interesse, og er usikker på om han fortsatt er i Liverpool når sesongen begynner.
- Jeg er spesielt stolt av hva klubben driver med. Det er et stort prosjekt med Florentino tilbake. Hvis Madrid er ute etter deg, vil det gjøre deg stolt.

- Jeg lyver hvis jeg sier at jeg er sikker på å starte sesongen med Liverpool. Jeg vil være klar til å tenke på alt dette på mandag.

I dag opplyste Liverpool Echo at Real Madrid har lagt inn et bud på £4,2M på Alvaro Arbeloa som har kun ett år igjen av sin kontrakt på Anfield. 26-åringen er for tiden opptatt med Confederations Cup med Spania frem til og søndag.



Messi vil ha Mascherano til Camp Nou
Javier Mascherano linkes til Barcelona, men Rafael Benítez har satt en meget høy prislapp på argentineren. Lionel Messi håper at Mascherano blir hans lagkamerat på Camp Nou.
- Selvsagt vil jeg like om han kommer. Hvem vil ikke ønske å spille med en stor spiller som Javier. Jeg håper han kan komme hit, uttaler Messi til El Mundo Deportivo.