SOS fryder seg over Parrys avgang

Spirit of Shankly fryder seg over at Rick Parry forlater Liverpool FC ved sesongslutt, og regner med at George Gillett følger samme vei innen kort tid. SOS ønsker også å bli kvitt Tom Hicks.

Supporterunionen Spirit of Shankly uttrykker i dag tilfredshet over at Rick Parry slutter som daglig leder i Liverpool FC. I dag har de sendt ut følgende mail til sine medlemmer:

Kjære medlem

Spirit of Shankly hilser nyheten om at Rick Parry snart skal forlate Liverpool FC velkommen. Selv om Rick har jobbet med å bygge broer til fansen det siste året, så har hans posisjon vært uutholdelig i en tid nå, grunnet hans håndtering av billettfiaskoen i forbindelse med Champions League-finalen i Aten, salget av arvesølet til de tragikomisk inkompetente amerikanerne og hans rolle i de interne konfliktene i klubben.

Hans avgang ser også ut til å markere at hans allierte, George Gillett, snart vil være på tur ut av klubben. Den kontinuerlige undermineringen av managerens jobb som disse to har stått for, er en fornærmelse mot prinsippene som Bill Shankly innførte for 40 år siden - nemlig at klubben skal bestå av hellig treenighet av spillere, manager og fans, og at rollen til direktørene kun er å skrive under på sjekkene.

Tom Hicks bør ikke forledes til tro at dagens kunngjøring vil gjøre ham til en mer populær mann blant våre medlemmer. Vi vil fortsette å jobbe for at han og Gillett forsvinner fra klubben, ettersom de begge har bevist at de ikke er skikket til å eie Liverpool Football Club.

Spirit of Shankly