SOS misfornøyd med Gilletts svar

En representant for Spirit of Shankly hadde i helgen et møte med George Gillett, men ble meget skuffet over svarene. Stort sett gjentagelser. Gillett mener Rafa har et akseptabelt transferbudsjett.

En av representantene for supportergruppen Spirit of Shankly, Paul Rice, fikk et møte med George Gillett i helgen, men er lite fornøyd med svarene til amerikaneren. Gillett skylder på Tom Hicks for lovnandene om at stadionbyggingen skulle starte 60 dager etter klubbens eierskifte.
- Han sa det vanlige om hvorfor stadion ikke har blitt bygget ennå på grunn av finanskrisen, uttaler Paul Rice til Liverpool Echo.

- Han sa igjen hvorfor Liverpool er i bedre forfatning enn de fleste av rivalene og at budsjettet til manager Rafael Benítez var akseptabelt.

- Fantastisk at han sa det ikke var ham som lovte at spadene skulle være i jorden innen 60 dager da de snakket om stadionet på den første pressekonferansen. Han sa det var Hicks som hadde sagt det.

- Hvis det er korrekt at Rafa bare har £20M å bruke hvert år, var det ironisk å se Gillett hoppe opp og ned da Torres scoret sitt tredje mål.

- Under det regimet ville han ikke ha vært i stand til å kjøpe en spiller som ham ettersom han rett og slett ville ha kostet for mye.

Cirka 200 supportere protesterte mot Gillett ved direktørinngangen utenfor Main Stand før kampen mot Hull. Flere fans ble også truet med bortvisning fra Anfield av vaktene dersom protestbannere mot Gillett og Hicks ikke ble fjernet.
- Vi vil be om en avklaring i denne saken, sier en talsmann for Spirit of Shankly til Liverpool Echo.